html ]

Op Youtube zijn filmpjes te zien van uitzendingenen van Mediamix op Den Haag FM:

 

 

 

 

Zondag 21 oktober 2012 was het zover, onze enige vrouwelijke ruimtevaarder (kandidaat) was wederom te gast in Mediamix, het mediaprogramma van Den Haag FM. Mindy weet niet alleen alles over ruimtevaart, maar dat ze goed kan zingen, met hulp van Mimie, is goed te zien en vooral te horen, luister even mee.

 

De Voorburgse Michele van Min schrijft zelf haar liedjes, componeert de muziek en zingt. Zij was reeds eerder te zien in De Wereld Draait Door en 6 februari 2015 nog bij Radio Veronica. Hoewel muziek haar passie is gaat haar studie aan de Universiteit in Leiden, waar zij rechten studeert gewoon door. Op 8 februari 2015 was Michelle te gast in het programma Mediamix bij Den Haag FM. Daar vertolkte ze twee liedjes waarvan een liedje die wij niet willen onthouden. De opname is gemaakt door Ger Kruger met een mobiele telefoon, te weten de Nokia 1020. De kwaliteit van de opname is opmerkelijk goed.

 

Ronald van der Geer maakte in de zomer van 2015 de overstap van de NOS naar SBS6, waar Ronald ook televisiewerk gaat doen. In de uitzending van Mediamix van 12 juli 2015 een gesprek met Rene Maquart. Beide personen zijn ooit egonnen bij Omroep Rijswijk, thans FeelGoodRadio. Ronald kijkt met veel plezier terug aan die periode waar hij veel vrienden aan heeft overgehouden.

[/html ]