Wim in de studio van Omroep Rijswijk Studiodhfm

Mediamix is een radioprogramma, dat begin 2010 is ontstaan uit een initiatief van Wim Zonneveld.

Eind jaren negentig was op vrijdagavond via Omroep Rijswijk Radio een wekelijks radioprogramma te horen met als titel: Musicmix. Dit programma bestond uit diverse soorten muziek, afgewisseld met nieuws uit de media, ruimtevaart, internet en radiozendamateurisme. Het programma is door omstandigheden in 2003 gestopt.

In april 2010 heeft Wim het plan opgevat om te starten met een wekelijks mediaprogramma op de lokale omroep van Rijswijk (ZH) en Internet. Het programma kreeg als naam Mediamix en werd uitgezonden op dinsdagavond van 21:00 tot 22:00 uur. Op vrijdagmorgen werd het programma herhaald (09:00 - 10:00 uur).

Op dit moment is het programma wekelijks op zondagavond van 21:00 - 22:00 uur te horen via de lokale zender van Den Haag (Den Haag FM). Daarna is het programma als mp3-bestand via deze website te downloaden.

Het programma bevat informatie over de media, in de ruimste zin van het woord. Ook zal aandacht worden besteed aan wetenschappelijke onderwerpen en ruimtevaart. Daarnaast zal het programma worden opgevuld met muziek.

 

 Listen on Spotify Badge 3