Mediamixonline

 

 Hier kunt u de reeds uitgezonden afleveringen downloaden van Mediamix


Datum
Inhoud/opmerkingen
Download
4 januari 2011
In deze eerste uitzending van 2011 het mediapraatje met Jeroen te Nuijl van Broadcastmagazine. Verder een verslag van een bezoek aan Kees Stichtenaer uit Bergen op Zoom. En ook in 2011 is de wekelijkse column van Jos Klein aanwezig!
Download hier
11 januari 2011
Afgelopen zaterdag (8 januari) is er een aanslag gepleegd op een politica uit het Huis van Afgevaardigden in Amerika. De 40-jarige Democrate Gabrielle Giffords is door het hoofd geschoten en bij deze aanslag zijn 6 mensen omgekomen. Er blijkt een koppeling te zijn met de ruimtevaart en wat die koppeling is vragen we aan Chris van den Berg. De media bijdrage vanavond is van David de Jong. Koos Wijnants gaat het één en ander vertellen over de middengolf en het 50-jarig bestaan van de BDXC dit jaar! We sluiten de uitzending af met de column van Jos Klein.
Download hier
18 januari 2011
Herman van Beek verzorgt in deze aflevering het medianieuws. Hij heeft het onder andere over WikiLeaks, Henk Bres en Radio Maria. Verder gaan we terug in de tijd met een aflevering van de Wondere Radiowereld (over Radio Caroline) door Rob Hofland. De wekelijkse column van Jos Klein ontbreekt ook niet in deze uitzending.
Download hier
25 januari 2011
Inhoud: Kees Stichtenaer uit Bergen op Zoom is in de studio en hij is verantwoordelijk voor het medianieuws vanavond. Hans Dreve is te horen met zijn column. Het is een interessante column geworden: het gaat over tablet computers.Een hot item in deze tijd. Verder ontbreekt natuurlijk ook de column van Jos Klein niet in deze uitzending van hét informatief mediaprogramma op Omroep Rijswijk!
Download hier
1 februari 2011
Inhoud: Jeroen te Nuijl (van Broadcast Magazine) is vanavond in de uitzending verantwoordelijk voor het medianieuws. Chris van den Berg praat ons bij op ruimtevaartgebied en Jos Klein is onder andere te horen met nieuws over de middengolffrequentie
648 KHz.
Download hier
15 februari 2011
Niek Hilbers zal vanavond de column en het medianieuws verzorgen. Koos Wijnants is te horen met een interessant onderwerp, speciaal voor de échte radioluisteraars en Jos Klein heeft weer veel informatie verzameld die hij met ons wil delen!
Download hier
22 februari 2011
David de Jong zal vanavond het medianieuws voor z'n rekening nemen. Jos Klein is te horen in zijn wekelijkse column. Verder kun je vanavond luisteren naar een aflevering van de Roemruchte Radio Reeks (van BNN). Wat dat is? Luisteren vanavond!
Download hier
1 maart 2011
Kees Stichtenaer is in de studio. En natuurlijk gaan we het uitgebreid hebben over zijn droom, die afgelopen vrijdag is uitgekomen: Live presenteren op de landelijke radiozender Radio2! Kijk voor meer informatie op onze "nieuws" pagina. Chris van den Berg weet alles over de laatste vlucht van ruimteveer Discovery en we sluiten af met de column van Jos Klein.
Download hier
8 maart 2011
Voor het medianieuws vanavond hebben we contact met Herman van Beek.
Komend weekend (11/12 maart) zijn de NationaleSterrenkijkdagen 2011. Enne, we hebben een échte sterrenwacht in Rijswijk! Die zelfs in oktober dit jaar 40 jaar bestaat! Met Wim Groen gaan we het hebben over de Sterrenkijkdagen 2011 en natuurlijk over de Sterrenwacht Rijswijk! Jos Klein sluit het programma weer af met zijn column.
Download hier
15 maart 2011
Met Jeroen te Nuijl (van BroadcastMagazine) gaan we het medianieuws bespreken. Chris van den Berg praat ons weer bij op ruimtevaartgebied (onder andere over de gedwongen sluiting van een ruimtevaartcentrum in Japan) en Jos Klein verteld over zijn bezoek aan de landelijke Radiovlooienmarkt, afgelopen zaterdag.
Download hier