LET OP: Dit is een twee uur durende uitzending!
Op deze laatste zondag van het jaar gaan we in samenwerking met Mediamagazine terugkijken op de media gebeurtenissen in 2015. Herman van Beek zal met ons in deze twee uur durende uitzending alle belangrijke mediazaken van het jaar 2015 bespreken. Hij zal daarbij veelvuldig gebruik maken van audio fragmenten.

LET OP: als je op de plaatjes klikt, dan kun je een document in pdf formaat downloaden. Dit document is het geschreven Media jaaroverzicht 2015! 

HermanvanBeekmediajaaroverzicht2015 02

Downloaden deel 1:

 mp3  mp3 zondermuziek

Downloaden deel 2:

 

 mp3  mp3 zondermuziek

ruimtevaartjaaroverzicht2015 01

RolandTaams

Aan het eind van het jaar 2015 gaan we even terugkijken naar wat er allemaal heeft plaatsgevonden op media- en ruimtevaartgebied.

Volgende week hoor je het media jaaroverzicht en we beginnen dan al om negen uur! En vanavond is het de beurt aan onze ruimtevaartmedewerker Roland Taams met zijn ruimtevaart jaaroverzicht. Roland Taams gaat ons vertellen wat er allemaal in het jaar 2015 heeft plaats gevonden op ruimtevaart- en sterrenkunde gebied. En er zitten een aantal zeer interessante gebeurtenissen bij!

LET OP:als je op het plaatje klikt, dan kun je een document in pdf formaat downloaden. Dit document is het geschreven ruimtevaart jaaroverzicht 2015!


Omdat er nogal wat heeft plaatsgevonden op ruimtevaartgebied komen de vaste onderdelen vanavond te vervallen.

 

mp3 zondermuziek

mp3

digitalradio02

In deze aflevering van Mediamix is alles te horen over digitale radio (DAB+). We praten met Martijn Metzing. Martijn heeft een website over digitale radio via de ether (DAB+): www.radiodigi.nl. Hij gaat ons alles vertellen over het fenomeen digitale radio via de ether. Dit jaar is DAB+ verder uitgerold en inmiddels zijn er tientallen zenders te ontvangen. Uiteraard zijn er ook veel vragen. We willen bijvoorbeeld wel eens weten of Den Haag FM binnenkort ook op DAB+ te horen zal zijn.


En natuurlijk de vaste ingredienten, zoals het media praatje met Herman van Beek, het media nieuws met Kees Rooke en de media-agenda en ADO in de media met Marco Baaij.

 

mp3 zondermuziek

mp3

Buurtnerdsinstudio

Het is weer even geleden dat we de Buurtnerds in de studio hadden. De hoogste tijd om Jeroen Bemer en Eric Visser weer uit te nodigen! Met de beide heren gaat Marco het bijna afgelopen jaar 2015 doornemen op het gebied van computer- en ICT gebeurtenissen. Ook kijken we vooruit naar het komende jaar 2016. Wat zijn belangrijke gebeurtenissen op computergebied? Wat is de trend? Worden computers steeds kleiner?  

Na half elf is het tijd voor de vaste onderdelen, zoals de media-agenda, ADO in de media, het mediapraatje en het medianieuws

 

mp3 zondermuziekBuurtnerds

mp3

Adrienne03

In deze aflevering is vrijwilligster Adrienne van de Nieuwegiessen te gast in het radioprogramma Mediamix.

Adrienne is vooral bekend als vrijwilligster van het radioprogramma Sportsignaal, dat elk weekend op Den Haag FM wordt uitgezonden. Tegenwoordig is Adrienne overigens te horen in de programma's Haagse Avondradio en Kunstlicht.  "Adrienne is een bevlogen vakvrouw, die het maken van radio in haar vingers heeft. Zij kan mensen inspireren en gaat altijd voor het beste resultaat. Daarbij is zij nooit te beroerd om een stapje extra te zetten. Deze dame hoort op de landelijke radio",  aldus Nico Mourits, één van haar collega's bij Den Haag FM. Adrienne heeft gewerkt bij onder andere de VARA, de NCRV, Radio Nederland Wereldomroep, bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en bij de stichting Melania ontwikkelingssamenwerking. En de lijst is zeker nog niet volledig! We zullen in deze aflevering van Mediamix nader kennis maken met deze veelzijdige vrijwilligster waar Den Haag FM trots op kan zijn!

Ook in deze aflevering de vaste ingredienten, zoals het media praatje met Herman van Beek, het media nieuws met Kees Rooke en de media-agenda en ADO in de media met Marco Baaij.

mp3 zondermuziek

mp3

KoosWijnants22112015bdxc02

Jongeren kunnen het zich niet voorstellen. De radio aanzetten, aan de bandenschakelaar draaien en de banden afstruinen op zoek naar verre en exotische stations. Logboeken bijhouden, ontvangstrapporten sturen en dan de bevestiging in de vorm van een mooie kaart (de QSL-kaart) ontvangen. Naast zendamateurs zijn er luisteramateurs met uiteenlopende specialismen. Een aantal zijn lid van een club, de Benelux DX club (BDXC). In de studio is Koos Wijnants. Koos is begin deze maand tijdens een algemene vergadering van de BDXC in het zonnetje gezet. Hij is namelijk 25 jaar hoofdredacteur van het clubblad! Koos weet als geen ander alles te vertellen over het luisteren naar de radio en andere signalen die je zo uit de vrije ether kunt plukken. 


Verder de vaste ingredienten, zoals het media praatje met Herman van Beek, het media nieuws met Kees Rooke en de media-agenda en ADO in de media met Marco Baaij.

mp3 zondermuziek

mp3

pepijn02

Mariette van Solingen van de Stichting Theater Pepijn-Diligentia in MediamixMariettevansolingen

Maandag 23 november wordt in het AFAS Circustheater een Benefiet gehouden voor Theater PePijn. Grote namen uit de cabaretwereld staan op het programma: Paul van Vliet, Mike Boddé, Sara Kroos en Veldhuis & Kemper verlenen compleet belangeloos hun medewerking en steunen hiermee Theater PePijn.
Wij van Mediamix zijn nieuwsgierig hoe je een succesvolle campagne hiervoor weet te voeren. Hierover en over het benefiet komt Mariette van Solingen van de Stichting Marketing en Communicatie van Theater Pepijn-Diligentia vertellen in het programma Mediamix. Ben jij net zo nieuwsgierig over dit onderwerp als interviewer Rene Marquard? Luister dan op zondagavond 15 november tussen 22.00 uur en 23.00 uur!!!

Verder de vaste ingredienten, zoals het media praatje met Herman van Beek, het media nieuws met Kees Rooke en de media-agenda en ADO in de media met Peter Steggerda. Overigens is de centrale presentatie ook in handen van Peter Steggerda.

mp3 zondermuziek

mp3

BobenLouise

In deze aflevering van het radioprogramma Mediamix zijn de oudste DJ van Nederland Bob van Huet en de auteur van het boek "Bob de Rebel" te gast.

Afgelopen woensdag werd in het stadhuis in Rijswijk het eerste exemplaar van het boek "Bob de Rebel" overhandigd aan burgemeester Michel Bezuijen. De auteur, Louise Koppijn schreef het levensverhaal van de legendarische radiopresentator Bob van Huet. Op deze dag vierde Bob tevens zijn 85e
verjaardag. Tijdens deze presentatie vertelde Bob, dat hij nog zeker 15 jaar door wil gaan. Aan de schrijfster Louise Koppijn vraagt Mediamix hoe zij tot het schrijven van dit boek werd geinspireerd en Bob van Huet zal gevraagd worden waarom hij nog steeds achter de microfoon zit en niet achter de
geraniums.

Verder de vaste ingredienten, zoals het media praatje met Herman van Beekb en de media-agenda en ADO in de media, dit keer met Peter Steggerda. De bijdrage van Kees komt helaas te vervallen.

mp3 zondermuziek

mp3

dag voor de radioamateur 2015

In de studio is te gast Jean-Paul Suijs, in de amateurwereld bekend onder de roepnaam PA9X. JP is lid van het HB van de Vereniging Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland, de Veron. Tevens is hij voorzitter van de PR groep van deze vereniging. Jean-Paul gaat wat vertellen over de Dag voor de Radio Amateur, die op zaterdag 7 november in de Americahal in Apeldoorn wordt gehouden.
We hebben het op Den Haag FM al meer over zendamateurs gesproken. Dit is een groep bevoegde personen die, na het behalen van een diploma, op een aantal radiobanden wereldwijd en soms daar buiten met elkaar communiceren met de meest uiteenlopende technieken, schakelingen bouwen en de beproeven en de laatste jaren de laatste techniek vanuit de ICT linken met de radiohobby. Ook zijn ze inzetbaar bij rampen, vaak is het laatste stukje communicatie die het eerst de berichten naar buiten brengt.

Verder de vaste ingredienten, zoals het media praatje met Herman van Beek, het media nieuws met Kees Rooke en de media-agenda en ADO in de media met Marco Baaij.

 

mp3 zondermuziek

mp3

DickJolenRene

In deze aflevering van Mediamix is voormalig toparbiter Dick Jol te gast in het radioprogramma Mediamix op Den Haag FM.
René Marquard zal het met hem o.a. hebben over de scheidsrechters uit de tijd van toen en heden ten dage, de rol tussen scheidsrechter en de media, de invloed van de KNVB en over het boek Ik, Jol.

Verder de vaste ingredienten, zoals het media praatje met Herman van Beek, het media nieuws met Kees Rooke en de media-agenda en ADO in de media met ras-hagenaar Marco Baaij.

mp3 zondermuziek

mp3

Midvliet02

Midvliet FM in Mediamix

Zondagavond 18 oktober is Louis Bekker van Midvliet FM te gast in de uitzending van Mediamix. Midvliet FM is de lokale omroep voor Leidschendam-Voorburg, Stompwijk en Wassenaar. Daarnaast zijn ze een samenwerking aangegaan met Super FM en ze hebben gezamenlijk een aanvraag ingediend voor een lokale radio vergunning in de buurgemeente Rijswijk. Met Louis gaan we dieper in op het ontstaan, de doelstelling en de ambities van deze lokale omroep.

Ook in deze aflevering de vaste onderdelen, zoals de media-agenda, ADO in de media, het media praatje en medianieuws.

mp3 zondermuziek

mp3

HouwelingTelecomMuseumT

Zondag 11 oktober besteden we in de uitzending van Mediamix aandacht aan het Houweling Telecom Museum te Rotterdam. In de studio zijn Co van Schaik en Hans Noordhoek. Het Houweling Telecom Museum is een wellicht wat onbekend museum voor de gemiddelde inwoner in Den Haag. Tijd om dit museum wat meer bekendheid te geven in deze regio.

De doelstelling van het museum is het bewaken van het Telefonie erfgoed van het Telefoondistrict Rotterdam. Dit is ten opzichte van de rest van Nederland een unieke collectie omdat Rotterdam als enige district het telefoniesysteem van Ericsson gebruikt en de rest van Nederland voornamelijk het Bell systeem gebruikte.

De vaste onderdelen ontbreken ook in deze uitzending van Mediamix niet. Marco Baaij geeft uitgaanstips in de media-agenda en bespreekt als ras-Hagenaar ADO in de media. Kees Rooke heeft voor ons interessant nieuws uit de media en Herman van Beek is te horen in zijn media praatje, met daarin onder andere aandacht voor Digitale Radio.

Houweling01

mp3 zondermuziek

mp3

Julial01

Omdat het vandaag 4 oktober is, dierendag, is het onderwerp ook dieren gerelateerd!

julialaantje

De afgelopen maanden heeft het Rijswijkse dierenasiel 't Julialaantje een succesvolle actie gehouden tot behoud van hun dierenasiel. Nadat nieuwbouw niet haalbaar bleek te zijn (dit zou circa 2,2 miljoen euro gaan kosten), is in 2014 de laatste hand gelegd aan de bouwtekeningen van de renovatie van het asiel. Dit zou zo'n 1,3 miljoen euro gaan kosten. Om dit geld bij elkaar te krijgen is intensief gebruik gemaakt van de media en dan met name middels crowdfunding. In de studio is de voorzitter Ruud Tombrock. Onze medewerker Ger Kruger gaat met Ruud in gesprek over de succesvolle inzamelingsactie.

 

Verder kun je in deze uitzending uiteraard Marco Baaij horen met de media-agenda en ADO in de media. Herman is weer terug met het media praatje en Kees Rooke is te horen met zijn selectie uit de mediaberichten van de afgelopen week.

mp3 zondermuziek

mp3

Rvrt01

 

In deze uitzending van Mediamix aandacht voor de ruimtevaart en sterrenkunde. Er is de afgelopen maanden veel gebeurd op dit gebied en dus tijd om onze ruimtevaartmedewerker Roland Taams uit te nodigen.


Roland bespreekt met ons de ontwikkelingen rond het Internationale Ruimtestation. Ook weet Roland de laatste ontwikkelingen rond de komeet 67P, waar de komeetlander Philea op staat. Verder is er een stervende ster ontdekt en straks kun je een bijzondere maansverduistering zien.


Marco Baaij is aanwezig met de media-agenda en ADO in de media en van Kees Rooke horen we het medianieuws van de afgelopen week.

 

 

mp3 zondermuziek

mp3

HarryZ2015

Harry Zevenbergen te gast in Mediamix
Zondagavond 20 september is in het radioprogramma Mediamix op Den Haag FM vrijwilliger Harry Zevenbergen te gast. Harry is op Den Haag FM bekend van het programma "Het Woordenrijk". Dit programma, waarin de poëzie centraal staat, wordt elke dinsdagavond uitgezonden van 21:00 tot 22:00 uur. Maar Harry is veel meer dan alleen maar een presentator! Harry is een Nederlandse dichter, bloemlezer en organisator van tal van poëzie-evenementen.

Hij treedt met grote regelmaat op in Nederland, maar daarnaast toert hij meerdere malen per jaar in Engeland, Schotland, Ierland en Noord-Ierland. Hij treedt solo op en met de poëziepopgroep D.O.M. Van 29 april 2007 tot 1 mei 2009 was hij de officiële Haagse stadsdichter.

Verder in Mediamix de media-agenda en ADO in de media door Marco Baaij en de mediaberichten, uitgezocht door Kees Rooke.

mp3 zondermuziek

mp3

IBC001

 

Tot 16 september is Amsterdam RAI het decor voor de IBC (International Broadcasting Convention). Het is tevens het jaarlijkse uitje voor enkele Mediamix medewerkers. Tijdens deze elektronica vakbeurs worden de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op omroep gebied gedemonstreerd. Met Niek Hilbers gaan we het hebben over deze ontwikkelingen.

Ook hoor je in deze uitzending de media-agenda en ADO in de media met Marco Baaij en Kees Rooke is er met de laatste media nieuwtjes. 

560px Amsterdam RAI EC

mp3 zondermuziek

mp3

broadcast partners logo

In deze uitzending van zondag 6 september 2015 heeft onze medewerker Peter Steggerda een gesprek met Robert-Jan van der Hoeven.

Robert-Jan is directeur/eigenaar van het bedrijf Broadcast Partners. Dit bedrijf is al sinds 1979 leverancier van professionele producten en diensten ten behoeve van radiostations. Door de jaren heen heeft de onderneming zich ontwikkeld van een technisch facilitair bedrijf voor radiostations in België en de noordelijke provincies van Frankrijk tot een professionele dienstverlener en tevens FM netwerk operator, met kantoren in Terneuzen en Hilversum.

Dan hebben we ook de vaste onderdelen in ons programma, zoals het media praatje, de media-agenda, de media-onderwerpen van Kees Rooke en de rubriek ADO in de media.

mp3 zondermuziek

mp3

pd70aw

In de uitzending van zondag 30 augustus besteden we uitgebreid aandacht aan het Bunkermuseum te Scheveningen.

Op zondag 6 september vindt het grote "World War 2 Military Event" plaats. De locatie is rond en in het bunkermuseum en op het gehele terrein van het surfdorp FAST, aan de Strandweg 1 te Scheveningen. Peloton 48 zal optreden tijdens dit grootse evenement. Peloton 48 geeft een getrouwe beeld van een peloton infanterie van de Koninklijke Landmacht uit 1948. Het doel van Peloton 48 is het in stand houden en demonstreren van de militaire exercitie van eind jaren veertig van de vorige eeuw. Het peloton laat daarbij de originele militaire exercitie zien. Ook zullen er een 40-tal "authentieke voertuigen" te zien zijn. Onder andere Jeeps, Dodge, Chevrolet, GMC en kubelwagens! Er is ook een verzamel-ruilbeurs en een militaire markt.

Uiteraard is een stukje communicatie ook aanwezig op dit evenement én in onze uitzending. Een groep radiozendamateurs zullen als The Sleur Shack aanwezig zijn met de roepletters PD70AW. De speciale caravan die deze groep zendamateurs gebruikt zal er staan en de vaste crewleden René en Willem komen in de uitzending nadere uitleg geven van hun activiteiten.

Herman van Beek is aanwezig voor zijn media praatje, Marco Baaij heeft voor ons de media-agenda en ADO in de media en Kees selecteert weer bijzondere media berichten.

 

mp3 zondermuziek

mp3

Omloo01

In deze uitzending is Lars Omloo van het AD HC te gast bij Mediamix bij Den Haag FM. Lars Omloo is een bekende figuur in medialand en zeker op het gebied van de sport, want dat is toch al jarenlang zijn grote passie. Omloo weet veel van de Haagse sport van toen en van nu.

Lars Omloo begon te werken bij Dagblad Het Binnenhof, bij veel van onze luisteraars nog wel bekend, maar ook was hij werkzaam bij het  weekblad De Posthoorn. De overstap naar de Haagsche Courant destijds bleek er één van lange duur te zijn, sterker nog, Lars Omloo heeft alle stormen weten te doorstaan in de turbulente periode bij de krant en is nu nog in feite werkzaam bij deze krant, al heet het nu AD HC. Daar is hij nu coördinator regiosport. 

Daarvoor was hij o.a. werkzaam als verslaggever sportredactie en (coördinator) stadsredactie, en later werd hij chef van de sportredactie. Ditmaal zal Lars Omloo eens geïnterviewd worden, niet voor de krant maar door René Marquard van het radioprogramma Mediamix bij Den Haag FM. Lars Omloo heeft een schat aan ervaring bij de krant en zeker op het gebied van sport. Dat belooft weer een uitermate boeiende uitzending te worden. 

Naast het gesprek met Lars Omloo hebben we ook de vaste onderdelen zoals het media praatje met Herman van Beek, de media selectie van Kees Rooke en Marco Baaij is er weer bij met de media-agenda en ADO in de media.

mp3 zondermuziek

mp3

Windows10 01

Aandacht voor Windows 10 in Mediamix


Zondag 16 augustus besteden we in het radioprogramma Mediamix aandacht aan het laatste besturingssysteem van Microsoft: Windows 10.

Veel mensen hebben het figuurtje al in de taalbalk van hun Windows zien staan. Als je daar op drukt krijg je een update naar Windows 10. Is het wel zo gemakkelijk? Waar moet ik aan denken? Vragen die de Buurtnerds kunnen beantwoorden. Laten ze nu toevallig in de studio zijn! Jeroen en Eric gaan je alles vertellen over Windows 10, wat je wel én wat je niet moet doen!

Herman van Beek heeft weer veel interessants in zijn mediapraatje en Kees Rooke hoor je met zijn selectie uit het medianieuws. Vanwege de vakantie van Marco Baaij en Peter Steggerda zal Ger Kruger de Media-agenda en de rubriek ADO in de media verzorgen.

mp3 zondermuziek

mp3

fraudehelpdesk

Zondagavond 9 augustus is André Vermeulen te gast in Mediamix.

André is communicatiemanager bij de Fraudehelpdesk. De Fraudehelpdesk wil zoveel mogelijk voorkomen dat de Nederlandse bevolking slachtoffer wordt van fraude. Burgers en bedrijven behoeden voor oplichtingspraktijken en weerbaarder maken tegen fraude, dat is het doel van de Fraudehelpdesk. Ze realiseren dat door mensen bewust te maken van de risico’s op fraude. Met André gaan we dieper in op de activiteiten van de Fraudehelpdesk.

De Fraudehelpdesk maakt met zijn activiteiten en dienstverlening deel uit van Stichting Aanpak Financieel-Economische Criminaliteit in Nederland (SafeCin). De stichting is op 7 oktober 2003 opgericht en is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Dan hebben we op deze zomerse zondag in augustus ook het mediapraatje met Herman van Beek, de mediaselectie van Kees Rooke en Marco Baaij heeft vast wel iets te vertellen over ADO en de social media! En last but not least hebben we de media-agenda!

mp3 zondermuziek

mp3

Kwant

In deze uitzending hebben we Chris Kwant in de studio. Chris heeft ruim vijf jaar als editor en programmamaker gewerkt bij Lokatel TV. Daarna werd hij in 2001 beleidsadviseur media op het Haagse stadhuis. Chris mocht zijn ambtelijke carriere afsluiten met het schrijven van een boek over de geschiedenis van de lokale omroep in Den Haag. Het eerste exemplaar van dit boek is begin juli door Chris Kwant aangeboden aan Rabin Baldewsingh, wethouder media in Den Haag.


Herman van Beek heeft weer interessante nieuwtjes in zijn media praatje en Kees Rooke heeft de media afgezocht voor zijn selectie van mediaberichten. En je hoort de media-agenda, ADO in de media en de media momenten.

kwant boek

mp3 zondermuziek

mp3

EdBraam01

In deze uitzending is Ed Braam in onze studio. Ed Braam is naast fractievoorzitter van een lokale partij in Rijswijk ook Statenlid voor de PVV in de Provinciale Staten van Zuid-Holland.

In Nederland vormen de Provinciale Staten (meestal kortweg de Staten genoemd) sinds maart 2003 het collectief van volksvertegenwoordigers binnen de provincie. Ook vanuit de Provinciale Staten wordt invloed uitgeoefend op de media in Zuid-Holland. Daarover gaan we met Ed Braam in gesprek in deze uitzending van Mediamix. 

 

Herman van Beek heeft weer interessante nieuwtjes in zijn media praatje en Kees Rooke heeft de media afgezocht voor zijn selectie van mediaberichten. Ook ontbreken deze week de media-agenda, ADO in de media en de media momenten niet! 

 

mp3 zondermuziek

mp3

Voetbalverslaggever Ronald van der Geer te gast bij Mediamix

RonaldvdGeer2Op zondag 12 juli a.s. is tussen 22.00 uur en 23.00 uur de in onze regio bekende voetbal verslaggever Ronald van der Geer te gast bij Mediamix! Van der Geer maakte deze zomer de overstap van de NOS naar SBS 6.
Wij zullen in dit vraaggesprek ingaan op de invloed van de voetbalverslaggever op het publiek. Welke regels krijg je van de beleidsbepalers mee als verslaggever? Hoe groot is het verschil tussen de publieke omroep en de commerciele?

Voordat Van der Geer bij de NOS begon heeft hij eerder gewerkt als presentator van "de Wekservice", de ochtendshow op Stads Radio Rotterdam. Daarna stapte hij, samen met zijn toenmalige sidekick Ruud van Os, over naar RTV Rijnmond. Hier werkte hij als presentator en verslaggever voor Radio Rijnmond Sport. Tijdens zijn periode bij RTV Rijnmond werkte Van der Geer al als freelance voetbalverslaggever voor NOS Langs de Lijn.
In 2009 werkt Van der Geer ook voor NOS Studio Sport. Op 20 juni 2010 maakte Van der Geer zijn debuut bij een livewedstrijd op televisie, als opvolger van Evert ten Napel deed hij verslag van Slowakije tegen Paraqua.

Van der Geer was de vaste voice-over van Studio Sport Eredivisie om 19.00 uur. Direct nadat collega Bas Ticheler bekend maakte perschef te worden van het Nederlands Elftal werd Van der Geer tijdens het Wereldkampioenschap voetbal 2014 snel doorgeschoven tot de functie commentator bij wedstrijden van het Nederlands Elftal, samen met Jack van Gelder bij Langs de Lijn. Ook na het WK was Van der Geer een van de collega's van Jack van Gelder tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal, afwisselend met Arno Vermeulen en nog een aantal anderen.

In mei 2015 maakte Van der Geer bekend dat hij zou vertrekken bij de NOS en aan de slag gaat bij SBS 6 en Sport 1 om verslag te doen van, onder andere, wedstrijden in de UEFA Champions League. Van der Geer maakt de stap om meer live wedstrijden op televisie te kunnen verslaan, waar hij bij de NOS geen kansen voor kreeg.

Naast het gesprek met Ronald van der Geer hebben we ook de vaste onderdelen zoals het media praatje met Herman van Beek, de media selectie van Kees Rooke, Peter verzorgt de mediaa-agenda en Marco Baaij is er met het laatste ADO nieuws.

 

mp3 zondermuziek

mp3

Onno van der Krogt (Super FM) te gast in Mediamix.

superFM

 

In de uitzending van zondag 19 juli is in de studio van Den Haag FM een collega van het radiostation Super FM uit Rijswijk. Nu alleen nog actief via Internet maar als het aan Super FM ligt vanaf eind dit jaar de officiële publieke lokale omroep van onze buurgemeente: Rijswijk. Herman van Beek gaat het gesprek aan met één van de oprichters van Super FM, Onno van der Krogt. 

 

Omdat het inmiddels vakantietijd is en ook vele Hagenaars richting het zuiden vetrekken (en gisteren dus ook in lange files stonden!) zal Herman van Beek ook de media-agenda en het ADO nieuws verzorgen. Daarnaast kun je hem óók horen met het media praatje. Kees Rooke is al met vakantie geweest en heeft dus weer tijd gehad om zijn keuze te maken uit het medianieuws

 

mp3 zondermuziek

mp3

jbf

In deze uitzending hebben we Karin Nederpelt-Blankenstein te gast in de studio. Karin is voorzitter van de John Blankenstein Foundation, die zich inzet om de acceptatie van lesbiennes, homo- en biseksuelen en transgenders (lhbt’ers) in de georganiseerde sport te verbeteren.

De John Blankenstein Foundation is in december 2008 door Karin opgericht om de missie van Karins in 2006 overleden broer, oud-topscheidsrechter en voorvechter van homo- emancipatie John Blankenstein voort te zetten. Met Karin praten wij onder meer over de activiteiten van de John Blankenstein Foundation.

Verder natuurlijk het media praatje en de media-agenda met Herman van Beek en de media selectie van Kees RookePresentatie en productie is deze keer in handen van Peter Steggerda.

mp3 zondermuziek

mp3

ruimtev02

In de studio is onze ruimtevaart medewerker Roland Taams. Er is weer veel te melden op ruimtevaartgebied. We gaan terug in de tijd met het ruimtevaartuig New Horizons, we krijgen te horen waarom 30 juni 1 seconde langer duurde, we hebben het natuurlijk over de ontwikkelingen rond het Internationale Ruimtestation en er is ook nieuws te melden over Andre Kuipers!

We staan ook uitgebreid stil bij het 25 jarig bestaan van Space Expo in Noordwijk. Inmiddels is Space Expo niet meer weg te denken als het officiële bezoekerscentrum van het grootste technologisch ruimtevaartcentrum van Europa, ESA-ESTEC, als publieksattractie in Noordwijk en als educatief centrum voor het onderwijs. 


Herman van Beek is uitgebreid te horen in deze aflevering van Mediamix met nieuws over media activiteiten van de afgelopen week. Peter Steggerda zal bij afwezigheid van Marco Baaij de media-agenda voor zijn rekening nemen.

 

mp3 zondermuziek

mp3

Petra

In deze uitzending hebben we Petra van Duijn in de studio. Petra is bij de luisteraars van Den Haag FM bekend van het programma Haagse Avondradio. We vragen aan haar hoe dat zo gekomen is. Verder heeft ze veel liefde voor muziek en doet ze ook aan improvisatie theater. 

Kees Rooke is te horen met zijn selectie uit de media en Marco Baaij heeft activiteiten verzameld voor de media-agenda. En Marco heeft voor ons ook nieuws over ADO.
Mediamix is een populair wetenschappelijk programma over communicatie in de breedste zin des woords. Het programma is elke zondagavond tussen 22.00 en 23.00 uur te horen op Den Haag FM en wordt gepresenteerd door Wim Zonderland, met vaste bijdragen van Herman van Beek, Kees Rooke en Marco Baaij.

 

mp3 zondermuziek

mp3

directeurvudh2

Directeur Volksuniversiteit Den Haag in Mediamix

Zondagavond 14 juni is drs. Mark Vermin te gast in de studio bij het programma Mediamix. Mark is directeur van de Volksuniversiteit Den Haag. De Volksuniversiteit Den Haag biedt alle volwassenen de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling of scholing op het gebied van talen, kunst & cultuur, mens & maatschappij, wetenschap en creativiteit. Inmiddels is het nieuwe cursusprogramma najaar 2015 bekend en dat is één van de zaken waar we met Mark Vermin op in zullen gaan. 

Naast het gesprek met Mark Vermin hebben we ook de vaste onderdelen zoals het media praatje met Herman van Beek, de media selectie van Kees Rooke en Marco Baaij is er met de wekelijkse media-agenda en het ADO nieuws.

 

mp3 zondermuziek

mp3

RoyStrik

Fotograaf Roy Strik in Mediamix
Al bijna 30 jaar fotografeert Roy Strik met veel plezier voornamelijk landschaps-, architectuur- en reisfotografie. Sinds hij digitaal is gegaan zijn daar portret- en concertfotografie alsook “human interest” bijgekomen. 

Het belangrijkste voor Roy bij het maken van een foto is het zoeken naar de “perfecte” compositie en het “ene” moment; het zien van juist dat ene detail wat de meeste mensen ontgaat, structuren waardoor een bekend beeld haast onherkenbaar wordt en het zo creatief mogelijk in beeld brengen van situaties die al zó vaak gefotografeerd zijn dat een frisse kijk al haast niet meer mogelijk is. Creativiteit, het zoeken naar schoonheid, evenwicht en het pure plezier dat het werken met de camera kan geven is waarvoor Roy het doet.

Wil je meer over Roy Strik weten? Luister dan zondagavond 7 juni naar een nieuwe aflevering van Mediamix op Den Haag FM!

Uiteraard ontbreken de vaste onderdelen ook niet deze week. Herman van Beek heeft weer een prachtig mediapraatje, Kees Rooke laat zijn media-selectie uit het nieuws horen en Marco is ook in de studio met de media-agenda en het ADO medianieuws.

 

mp3 zondermuziek

mp3

mobiele communicatie

driegviergKXNT136 klein

 

Aandacht voor mobiele communicatie in Mediamix
In de studio is Peter Steggerda. Peter heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de telecommunicatie-industrie en hij is gespecialiseerd in de integratie en migratie van complexe telecommunicatienetwerken. Peter werkte voor verschillende vaste en mobiele operators (waaronder T-Mobile, Tele2 en Telfort) en een internationale leverancier van de apparatuur. De mobile communicatie-wereld is erg in beweging en Marco gaat met Peter dieper in op deze interessante materie. 

Verder de vaste onderdelen zoals Herman van Beek met zijn mediapraatje, Kees Rooke met zijn selectie uit de media en Marco Baaij heeft voor ons de media-agenda en het laatste (media)nieuws rond ADO Den Haag.

 

mp3 zondermuziek

mp3

 

feelgoodradio

Zondagavond 24 mei is Joey Koeijvoets in de studio aanwezig. Geboren op 9 december 1982 in Roosendaal en inmiddels de drijvende kracht achter de nieuwe lokale omroep van de gemeente Pijnacker-Nootdorp en sinds kort ook van de gemeente Rijswijk. Daarvoor heeft Joey veel andere activiteiten op zijn radio-CV staan. Genoeg reden dus om met hem te gaan praten over zijn indrukwekkende carriere. Ook zijn we benieuwd of hij met nog meer lokale omroepen hier in onze omgeving gaat samenwerken. Herman van Beek zal het gesprek met Joey aangaan. 

En op deze 1ste Pinksterdag uitzending hoor je gewoon de vaste onderdelen, zoals de media-agenda, het ADO-medianieuws, het mediapraatje en het medianieuws. Dit alles verzorgt door onze vaste medewerkers Marco Baaij, Herman van Beek en Kees Rooke.

   

mp3 zondermuziek

mp3

 

Renerkg04In deze aflevering van Mediamix - overigens zonder Wim Zonderland, die met griep op bed ligt - aandacht voor de radiozendamateur en al zijn facetten.

Zendamateur René van der Zwan, PD2RKG is in de studio en Marco praat met Rene over DX'ing, special call signs, awards en contesten. Ook de sleurshack komt voorbij.

Verder de media momenten, de media-agenda en nieuws over ADO Den Haag. Kees Rooke heeft een flinke selectie uit het medianieuws van de afgelopen week verzameld.


Deze aflevering is geproduceerd en gepresenteerd door Peter Steggerda, Marco Baaij en Ger Kruger.

 

 

 

   

mp3 zondermuziek

mp3

 

 

Computervragen 

Zondag 10 mei zijn de Buurtnerds in de studio. Dit keer gaan ze de belangrijkste vragen bespreken die ze in de loop van de tijd hebben gekregen van hun klanten. De nummer één vraag die ze dagelijks krijgen is of we de computer sneller kunnen maken. Het gebeurt ook regelmatig dat mensen die lekker op hun gemak achter de laptop zitten wat te drinken laten vallen op hun laptop. En dan werkt deze niet goed meer. En wat doe je dan? Uiteraard zijn er nog veel meer vragen waar de Buurtnerds antwoord op gaan geven. Stem dus zondagavond 10 mei af op Den Haag FM voor het programma Mediamix.

tweeh

Ook de vaste onderdelen ontbreken deze keer niet. Herman van Beek bespreekt de belangrijkste mediagebeurtenissen van de afgelopen week in zijn media praatje. Marco Baaij is er met zijn media-agenda en het ADO medianieuws en ook Kees Rooke heeft weer de bijzondere mediagebeurtenissen verzameld.

  

   

Buurtnerds

 

 

   

mp3 zondermuziek

mp3

bevrijd70jr

In deze aflevering van Mediamix aandacht voor 70 jaar bevrijding. Vandaag, 70 jaar geleden wisten de inwoners van Den Haag nog niet wat hun lot was. Op 3 mei dacht men aan overleven. Middels een denkbeeldig evaluatieteam die naar de laatste zeventig jaar terugkijkt interviewt Wim één van de leden van het team. De rol wordt gespeeld door Niek Hilbers. We halen de highlights er uit en kijken naar structuur, politiek en organisatie en cultuur en media.


De vaste onderdelen zijn ook in deze uitzending van Mediamix weer aanwezig. Herman van Beek houdt zijn mediapraatje, Kees Rooke komt met zijn selectie uit de media en Marco Baaij heeft voor ons de media-agenda en het laatste medianieuws rond ADO Den Haag.

 

 

mp3 zondermuziekDownload hier

 

 

Hier kunt u de reeds uitgezonden afleveringen downloaden van Mediamix:

 
Datum
Inhoud/opmerkingen
Download
4 januari 2015

In deze aflevering, die alleen via Internet is te beluisteren/downloaden, kun je in ieder geval luisteren naar het media praatje met Herman van Beek en de media bijdrage van Kees Rooke.

Download hier
11 januari 2015
Cartoonist John Korver in Mediamix.
Naar aanleiding van de barbaarse aanslag in Parijs hebben we de bekende cartoonist John Korver (Kurf) in de studio. Met John gaan we het hebben over alle aspecten van een cartoon. Wat is een cartoon, wat bereik je ermee, hoe ver kun je gaan enz. Enfin, er zijn genoeg vragen voor wel tien afleveringen van Mediamix! John is meer dan 10 jaar cartoonist en geeft onder andere workshops. Hij maakt cartoons voor personeelsbladen en diverse kranten. Verder in deze aflevering van Mediamix de media-agenda met Marco Baaij, het media praatje met Herman van Beek en de selectie uit de media met Kees Rooke.

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

18 januari 2015

In deze aflevering van Mediamix aandacht voor de film The Imitation Game. Dit is een Brits-Amerikaanse film uit 2014 gebaseerd op ware gebeurtenissen, zoals beschreven in de biografie van Alan Turing. Onze medewerker Niek Hilbers is er ingedoken en hij heeft een interessant verhaal opgetekend.

Verder hebben we Roland Taams aan de telefoon vanwege de ammoniak die aan boord van het Internationale Ruimtestation zou zijn vrijgekomen. Dan de vaste onderdelen, zoals Marco Baaij met de media-agenda, Herman van Beek met het media praatje en Kees Rooke met medianieuws.

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

25 januari 2015

Deze maand vond in Las Vegas de gadgetbeurs CES 2015 plaats. De CES (Consumer Electronics Show) was boordevol nieuwe producten. In de studio zijn de Buurtnerds en samen met Marco Baaij bespreken ze wat er zoal te zien was op deze gadgetbeurs. Een van de nieuwe ontwikkelingen die ongetwijfeld besproken zal worden is de opkomst van een zelfrijdende auto. Sony komt met een MP3 speler van ruim 1200 euro en er komt een drone met een Intel-camera die automatisch obstakels kan ontwijken.

Ook in deze aflevering van Mediamix het medianieuws met Kees Rooke, het media-praatje met Herman van Beek en de media-agenda (en ADO nieuws!) met Marco Baaij.

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

1 februari 2015

 

Sinds begin dit jaar is er op vrijdagavond een nieuw programma op Den Haag FM. Het programma I Am Desi richt zich vooral op in Nederland woonachtige Desi jongeren van tussen de 18 en 35 jaar oud, die veel gebruik maken van internet en social media en geinteresseerd zijn in de Nederlandse, Surinaamse en Indiase actualiteit en cultuur. Twee van de initiatiefnemers, Vinesh Ghoerbien en Vikash Boejharat zijn in de studio en zullen uitleggen hoe zij daar invulling aan geven.

Herman van Beek is te horen met zijn media praatje. Kees Rooke laat zijn selectie uit de media horen en vergeet natuurlijk ook Marco Baaij met de media-agenda en ADO Den Haag in de media niet!

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

8 februari 2015

Michelle van Min uit Voorburg is onze gast in de uitzending van zondag 8 februari. Michelle is singer-songwriter en daarnaast studente aan de universiteit van Leiden. Haar muzikale carriere heeft ze onder andere te danken aan de social media. Afgelopen vrijdag was ze nog te horen in Countdown Cafe op Radio Veronica. Ze heeft al heel wat optredens gehad. Genoeg reden om haar een aantal vragen te stellen! Michelle heeft ook twee nummers "live" in de studio gespeeld!

Het programma is elke zondagavond tussen 22.00 en 23.00 uur te horen op Den Haag FM en wordt gepresenteerd door Wim Zonderland, met vaste bijdragen van Herman van Beek, Kees Rooke en Marco Baaij.

Download hier

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

 

15 februari 2015

Vanwege het tienjarig bestaan van Den Haag FM was er afgelopen woensdag een klein feestje voor de medewerkers, vrijwilligers en genodigden. De opvolger van Lokatel, Radio 94 en Stadsradio Den Haag is nu in die tien jaar – met vallen en opstaan – uitgegroeid tot een niet meer weg te denken Haagse zender op radio, televisie én online.
De vliegende reporters van Mediamix waren er natuurlijk ook bij en in deze aflevering van Mediamix hoor je enkele gesprekken die Kees Rooke had met de stationmanager Gerard van den IJssel, de directeur van Den Haag FM Gerard Milo en met wethouder van mediazaken, Rabin Baldewsingh.

Ger Kruger heeft Haagse politici voor de microfoon gehaald.
Het programma is elke zondagavond tussen 22.00 en 23.00 uur te horen op Den Haag FM en wordt gepresenteerd door Wim Zonderland, met vaste bijdragen van Herman van Beek, Kees Rooke en Marco Baaij.

 

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

 

22 februari 2015
In deze aflevering van Mediamix is Perry Oerlemans te gast. Perry is directeur van Radio Decibel en Radio Royaal. Beide stations zijn goed in Den Haag te ontvangen. Radio Royaal is zelfs opvallend succesvol hier in Den Haag. Reden genoeg waarom we begin deze week naar Amsterdam zijn gegaan waar Perry zijn kantoor heeft. Herman van Beek praat met Perry in deze uitzending van Mediamix.
Verder een gesprek met Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar. De komende week zal het digitale TV-signaal van Ziggo worden aangepast en daarvoor moet de consument zelf ook enkele instellingen veranderen. Wat dat is, vragen we aan Erik van Doeselaar.
Dan natuurlijk in deze aflevering ook de vaste bijdragen van Marco Baaij (de media-agenda) en Kees Rooke (media bijdrage).

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

 

1 maart 2015
In deze aflevering van het radioprogramma Mediamix op Den Haag FM aandacht voor ruimtevaart. In de studio is onze ruimtevaartmedewerker Roland Taams. Roland gaat het met ons hebben over het Internationale Ruimtestation. Rusland heeft afgelopen woensdag bekend gemaakt dat ze hun medewerking aan het ISS in 2024 willen beeindigen. Wat heeft dat voor consequenties voor het ISS? Ook is er nieuws over de ruimtevaartorganisaties SpaceX en Mars One.
Dan hebben we telefonisch contact met Danny Frietman. Danny is organisator van het Holland House tijdens het Mobile World Congress. De komende week wordt in Barcelona het Dutch Mobile Networking Event gehouden.
Verder in deze uitzending de vaste onderdelen, zoals de media-agenda met Marco, de media bijdrage met Kees en het media praatje met Herman.

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

 

 

8 maart 2015
In deze aflevering van Mediamix Danny Frietman. Vorige week hoorde je Danny al vanuit Barcelona, nu is hij in de studio van Den Haag FM. Danny geeft een uitgebreide terugblik van het Mobile World Congress en de Dutch Mobile Networking Event (DMNE). Verder in deze uitzending actueel medianieuws van onze vaste medewerkers. Je hoort Kees Rooke met zijn medianieuws en Peter Steggerda verzorgt de media-agenda omdat Marco Baaij ziek is.

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

15 maart 2015

Op 22 maart wordt in het Rotterdam Radio Museum een nieuwe thematentoonstelling geopend. Deze tentoonstelling "70 jaar bevrijding met radio en zendapparatuur" neemt je mee naar de verboden radiotijd. Daarnaast is er ook een druk bezochte ruilbeurs op zondag 22 maart. Reden genoeg om in deze aflevering van Mediamix te gaan praten met Frank Nijs. Frank is één van de vrijwilligers van het Rotterdams Radio Museum.

Herman van Beek is te horen met zijn media praatje en Kees Rooke hoor je met zijn selectie uit het medianieuws. Hopelijk is Marco weer terug voor het ADO nieuws, want er is veel te melden! Ook verzorgt Marco de media-agenda met daarin informatie over de komende zonsverduistering en de activiteiten rond NL Doet.

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

22 maart 2015

Hans Bohm in Mediamix.


In deze uitzending van Mediamix is Hans Bohm, bijgenaamd Mister Chess in de studio. Hans is behalve zeer goed schaker een veelzijdig persoon. Inmiddels heeft hij 25 boeken geschreven, schrijft columns voor de Telegraaf, is commentator bij Langs de Lijn en Studio Sport en journalist voor een groot aantal kranten. Natuurlijk kennen we hem ook in verband met het succesvolle TV-programma "Ook dat nog!". Onze medewerker Rene Marquard gaat Hans Bohm uitgebreid aan de tand voelen!
Verder de vaste rubrieken zoals het media-praatje, de media-agenda en het ADO (media)nieuws en de media bijdrage.

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

 

29 maart 2015

In de aflevering van Mediamix hebben we zendamateur Hans van der Hoeven, PA3ATW in de studio. Met Hans gaan we het hebben over de zendamateur en zijn vakantie activiteiten.

Een radiozendamateur neemt op vakantie zijn hobby mee en dat is vaak duidelijk te zien aan allerlei antennes die worden meegenomen. Ook zijn er vooral in de zomermaanden veel buiten activiteiten, zoals rommelbeurzen in de open lucht en vakantie kampweken. Een bekende kampweek is de Jutberg op Laag Soeren. Daar wordt actief aan vossenjagen gedaan en ook daar weet Hans veel over te vertellen.

In deze aflevering ook de vaste onderdelen. We horen Marco Baaij met de media-agenda en het ADO (media)nieuws, Herman van Beek is er met zijn media-praatje en Kees Rooke heeft een selectie gemaakt uit het overige medianieuws van de afgelopen week.

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

5 april 2015

Porno en de computer zijn al jaren ongemakkelijke compagnons. Hoe voorkom je dat verkeerde zaken in je PC komen, hoe scherm je het af, hoe ga je als werkgever er mee om en welke vallen staan er open voor de handelaar in tweedehands apparaten? We hebben weer genoeg vragen voor de Buurtnerds en daarom zijn ze in deze uitzending van Mediamix in de studio.

Verder kun je luisteren naar de media-agenda en het ADO (media)nieuws met Marco Baaij en Kees Rooke heeft zijn selectie gemaakt uit het medianieuws van de afgelopen week.

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

12 april 2015
In deze aflevering van Mediamix aandacht voor Youtube Multi-Channel Network EVVI Media te Zoetermeer.

EVVI Media is bewust van de media verschuiving die nu plaatsvindt. Traditioneel televisie kijken wordt steeds minder gedaan. On Demand Televisie is de toekomst, en daar speelt EVVI Media een rol in. EVVI Media wil onderdeel uitmaken van uw woonkamer om de beste on demand content direct op uw televisie aan te bieden. In de studio zijn de oprichters van dit bedrijf Christian en Curt Hoyer en hebben we ook een Youtube Creator te gast.
Dan de vaste onderdelen in het programma, zoals de media-agenda en het ADO (media)nieuws en de media bijdrage van Kees Rooke. Herman van Beek geniet van een warme vakantie op Aruba, dus er is dit keer geen media praatje.

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

 

19 april 2015

De meeste mensen kennen Paula Udondek  als presentatrice van onder andere “Get The Picture”, “Knoop In Je Zakdoek”, “Waku Waku” en als kandidaat van “Wie Is De Mol”. Veel minder mensen weten, dat Paula naast TV werk, ook actrice, coach en ondernemer is.
Zij heeft haar eigen  coachings bedrijf, Paula Udondek Coaching, is toegankelijk voor iedereen. Ook is ze ambassadrice van Hersenstichting Nederland en directeur/oprichter van Stichting Doerak*, waarmee ze sinds 2004 geregeld multimediale producties maakt.
Vrienden en familie kennen Paula als iemand die veel (lees: diverse) impulsen nodig heeft om inspiratie te krijgen, te houden en door te geven. Verder kun je Paula boeken als dagvoorzitter, debatleider of spreker.
Toch is de rode draad in Paula’s  werk presentatie en “bewegend beeld”. Nog geregeld bellen oude, nieuwe en/of bestaande klanten haar, om mee te werken aan producties over onderwerpen die zij vertegenwoordigen. Denk hierbij aan consumenten, bedrijven, overheden, musea en onderwijsinstellingen.
Tenslotte wil Paul graag haar gedachtegoed als duizendpoot nader uiteen zetten en zegt ze:  "‘niemand is te oud om te leren’. Volg je interesses en onderneem wat je inspireert. Het leven is een achtbaan, geef je er aan over. Geniet van de rit, geniet van het leven".
Mediamix is elke zondagavond tussen 22.00 en 23.00 uur te horen op Den Haag FM en wordt gepresenteerd door Wim Zonderland, met vaste bijdragen van Herman van Beek, Kees Rooke en Marco Baaij.

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier

 

 

 

26 april 2015
Het is weer even geleden dat onze ruimtevaartmedewerker Roland Taams in de studio aanwezig was. Vanavond is hij in de studio en Roland gaat het hebben over de lancering van de Space X raket afgelopen week. Uiteraard komt het laatste nieuws rond het International Space Station (ISS) ook aan bod en er is ook nieuws te melden over onze astronaut Andre Kuipers. Ruimtetelescoop Hubble viert zijn 25ste verjaardag. En dat is niet zo vanzelfsprekend: de telescoop kampte met diverse gezondheidsprobleempjes en onderging ooit zelfs al een ‘openhartoperatie’ in de ruimte!
Dan de vaste onderdelen zoals het media praatje met Herman van Beek, de mediaselectie van Kees Rooke en de media-agenda en het ADO (media)nieuws Marco Baaij. Stem dus vanavond om 22:00 uur af op Den Haag FM voor een nieuwe aflevering van Mediamix!

Download hier

 

Uitzending zonder muziek:

Download hier