Uitzendingen 2015

RoyStrik

Fotograaf Roy Strik in Mediamix
Al bijna 30 jaar fotografeert Roy Strik met veel plezier voornamelijk landschaps-, architectuur- en reisfotografie. Sinds hij digitaal is gegaan zijn daar portret- en concertfotografie alsook “human interest” bijgekomen. 

Het belangrijkste voor Roy bij het maken van een foto is het zoeken naar de “perfecte” compositie en het “ene” moment; het zien van juist dat ene detail wat de meeste mensen ontgaat, structuren waardoor een bekend beeld haast onherkenbaar wordt en het zo creatief mogelijk in beeld brengen van situaties die al zó vaak gefotografeerd zijn dat een frisse kijk al haast niet meer mogelijk is. Creativiteit, het zoeken naar schoonheid, evenwicht en het pure plezier dat het werken met de camera kan geven is waarvoor Roy het doet.

Wil je meer over Roy Strik weten? Luister dan zondagavond 7 juni naar een nieuwe aflevering van Mediamix op Den Haag FM!

Uiteraard ontbreken de vaste onderdelen ook niet deze week. Herman van Beek heeft weer een prachtig mediapraatje, Kees Rooke laat zijn media-selectie uit het nieuws horen en Marco is ook in de studio met de media-agenda en het ADO medianieuws.

 

mp3 zondermuziek

mp3