Uitzendingen 2017

logo rockart

In het radioprogramma Mediamix op Den Haag FM wordt zondagavond onder meer aandacht besteed aan het museum RockArt teJaap Schut 021 Hoek van Holland.

Museum RockArt is een museum over popmuziekgeschiedenis sinds de jaren vijftig van de 20e eeuw. Het is gevestigd in Hoek van Holland.
Het werd rond 2000 opgericht en wijdt zich aan meer stijlen dan rockmuziek alleen, zoals ook beatmuziek, rock-'n-roll, indorock, jazz en Nederlandstalige protestliederen van bijvoorbeeld Armand. De vaste collectie is voornamelijk op de Nederlandse popgeschiedenis gericht.
Daarnaast worden er tijdelijke exposities getoond. Thema's uit het verleden waren zowel over artiesten uit binnen- als buitenland, zoals over Herman Brood, Golden Earring, Q65, Elvis Presley en The Beatles. Verder zijn er regelmatig thematische exposities. In de studio is mueseumdirecteur Jaap Schut.

Kees Rooke heeft voor ons een selectie uit het medianieuws van de afgelopen week en Marco Baaij heeft de media-agenda voor ons en heeft ook gevolgd wat er over ADO in de media is verschenen.

mp3 zondermuziek

mp3