smc070 9dec Social Media Club in Mediamix op Den Haag FM

Woensdag 12 december is er een bijeenkomst van de Social Media Club. Het onderwerp is dit maal de betaalapp Tikkie. Dat social zijn belangrijk is in de hele customer journey, leert Tikkie ons. Zo maken zij het betaalproces laagdrempelig, snel én leuk voor gebruikers. Wist je dat 87% van de Tikkies binnen 1 dag wordt betaald? Tikkie werkt samen met organisaties als Giro555, Ajax en Spar Supermarkten. Tikkie komt samen met Giro555 hun ervaringen met je delen! De bijeenkomst wordt gehouden in Igluu aan de Louis Couperusplein 2 in Den Haag. Aanvang is 17:30 uur. Wij praten in de uitzending alvast met een van de organisatoren van SMC070 club: Mieke Haaksma. 

Verder in de uitzending de vaste rubrieken van Kees Rooke en Marco Baaij.

podbean mp3 zondermuziek

mp3

Hannelore2dec2018

Zondagavond 2 december is Hannelore Zwitserlood te gast in het radioprogramma Mediamix op Den Haag ZwitserloodFM

Wie wel eens naar Radio 538 heeft geluisterd zal vast wel haar stem gehoord hebben. Hannelore Zwitserlood is jaren lang nieuwslezeres geweest op deze bekende radiozender. Zondagavond praten we met Hannelore. Want het leuke is, ze is een geboren Haagse! Ze is een echte duizendpoot en afgelopen week kwam ze weer in het nieuws vanwege een boek dat ze geschreven heeft. Het boek 'Goed Nieuws' gaat over de vele intriges in de radiowereld. Vanaf begin januari is ze de sidekick bij de ochtenshow van Frank Dane op 538.

Verder in deze uitzending de vaste rubrieken van Kees Rooke en Marco Baaij.

podbean

mp3 zondermuziek

mp3

 

barcelonaexpo2018 02

Deze week vond in Barcelona het Smart City Expo World Congress 2018 plaats.

MM18nov 02

Op dit congres draait alles om de inzet van nieuwe technologieën om steden schoner, veiliger en duurzamer te maken. Niet onbelangrijk als je bedenkt dat inmiddels meer dan de helft van de wereldbevolking in steden woont en vooral hier de bevolking groeit. Ook een aantal Nederlandse steden was vertegenwoordigd op het Smart City Expo World Congress.

podbean

De Haagse ondernemer Danny Frietman maakte als medeorganisator deel uit van de Nederlandse delegatie. Zondagavond is hij bij ons in de studio om verslag te doen van zijn activiteiten in Barcelona.

mp3 zondermuziek

mp3

MM25nov2018

Ruud StraverZondagavond 25 november is Ruud Straver te gast in het radioprogramma Mediamix op Den Haag FM.podbean

Ruud is wellicht beter bekend als Rob van den Berg. En dan hebben we het over eind jaren zeventig, begin jaren tachtig. Ruud is één van de oprichters van het radiostation Hofstad Radio. Eigenlijk was Hofstad Radio het eerste station in Den Haag dat met informatieve programma begon. Een échte stadsradio dus. Ruud was elk half uur te horen met Hofstadtief. Met Ruud gaan we terug naar die tijd en we bespreken ook zijn verdere (radio) loopbaan.

Verder hoor je Kees Rooke met een selectie uit het medianieuws van de afgelopen week en Marco Baaij is aanwezig voor zijn media-agenda en ADO in de media.

mp3 zondermuziek

mp3

 

Spacetalk11nov2018De gehele maand November staat in heel Europa in het teken van de zogeheten podbean#SpaceTalks. Dit zijn events waarbij mensen die professioneel in de Ruimtevaart werkzaam worden opgeroepen door het Europese Ruimtevaart agentschap ESA om in gesprek te gaan met het algemeen publiek over ruimtevaart. Onze eigen Mediamix medewerker Erik Laan is werkzaam in de ruimtevaart industrie, en gaat een heel uur aan de slag om alle ins en outs uit de doeken te doen over de wereld van de Ruimtevaart. Natuurlijk in gesprek met gastheer Wim Zonneveld en radiomaker Peter Steggerda, die de muzikale omlijsting van het programma een special ruimte tintje zal geven. 

mp3 zondermuziek

mp3