Mediajaaroverzicht30122018

In deze uitzending gaan we in samenwerking met Mediamagazine terugkijken op de media gebeurtenissen in 2018.mm30decplaatje2018

Herman van Beek zal met ons alle belangrijke mediazaken van het jaar 2018 bespreken. Hij zal daarbij gebruik maken van audio fragmenten.

mp3 zondermuziek

mp3

RadioProject2KyraMees001Zondagavond 23 december wordt in het radioprogramma Mediamix op Den Haag FM onder meer aandacht besteed aan The Radio Project.

We hebben er in Mediamix al enkele malen aandacht aan besteed: The Radio Project. Afgelopen week is bekend geworden wat het resultaat van The Radio Project is geworden. Er komt een nieuw jongerenplatform: ZTACK. In deze uitzending praten we met Lars Schotanus, één van de initiatiefnemers van het project. Verder praten we met Kyra Kay van de Watering en  Mees Nijland. Kyra en Mees zijn twee van de vijf jongeren die het project hebben uitgevoerd. Ook hoor je in deze aflevering de bijdrage van Kees Rooke en Kerstmuziek.

mp3 zondermuziek

mp3

smc070 9dec Social Media Club in Mediamix op Den Haag FM

Woensdag 12 december is er een bijeenkomst van de Social Media Club. Het onderwerp is dit maal de betaalapp Tikkie. Dat social zijn belangrijk is in de hele customer journey, leert Tikkie ons. Zo maken zij het betaalproces laagdrempelig, snel én leuk voor gebruikers. Wist je dat 87% van de Tikkies binnen 1 dag wordt betaald? Tikkie werkt samen met organisaties als Giro555, Ajax en Spar Supermarkten. Tikkie komt samen met Giro555 hun ervaringen met je delen! De bijeenkomst wordt gehouden in Igluu aan de Louis Couperusplein 2 in Den Haag. Aanvang is 17:30 uur. Wij praten in de uitzending alvast met een van de organisatoren van SMC070 club: Mieke Haaksma. 

Verder in de uitzending de vaste rubrieken van Kees Rooke en Marco Baaij.

mp3 zondermuziek

mp3

PaulWestra studio

We gaan het hebben over Virtual Realityvr16dec


Virtual Reality spreekt al tientallen jaren tot de verbeelding, met name in science fiction. Ook wordt Virtual Reality al jaren gezien als dé trend van de toekomst. Hoe staat het met deze ontwikkelingen? Is Virtual Reality alleen iets voor gamers? Gaan we hier iets van terug zien in ons dagelijks leven, of blijft het bij science fiction? We gaan er over doorpraten met Paul Westra.

mp3 zondermuziek

mp3

Hannelore2dec2018

Zondagavond 2 december is Hannelore Zwitserlood te gast in het radioprogramma Mediamix op Den Haag ZwitserloodFM

Wie wel eens naar Radio 538 heeft geluisterd zal vast wel haar stem gehoord hebben. Hannelore Zwitserlood is jaren lang nieuwslezeres geweest op deze bekende radiozender. Zondagavond praten we met Hannelore. Want het leuke is, ze is een geboren Haagse! Ze is een echte duizendpoot en afgelopen week kwam ze weer in het nieuws vanwege een boek dat ze geschreven heeft. Het boek 'Goed Nieuws' gaat over de vele intriges in de radiowereld. Vanaf begin januari is ze de sidekick bij de ochtenshow van Frank Dane op 538.

Verder in deze uitzending de vaste rubrieken van Kees Rooke en Marco Baaij.

mp3 zondermuziek

mp3