Uitzendingen 2016

Mobiel World Congress 2017 2

In deze uitzending is Danny Frietman te gast. Danny is al eerder in onze uitzending geweest. Danny is ondernemer en belangrijke initiatiefnemer van nieuwe initiatieven op het gebied van de IT en de mobiele communicatie markt.

Nederland is in februari 2017 met een Holland High Tech paviljoen en een Holland Lounge op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona aanwezig. Het MWC is met ruim 100.000 bezoekers en vele productlanceringen van toonaangevende bedrijven de belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de mobiele industrie. Vertegenwoordigers uit de hele wereld komen samen om ontwikkelingen binnen de mobiele sector en onderwerpen op het gebied van onder andere veiligheid en het ‘Internet of Things’ te bespreken.

Het initiatief voor het paviljoen is van ondernemer Danny Frietman en wordt ondersteund door de gemeente Den Haag, de Nederlandse ambassade in Madrid, het Netherlands Business Support Office in Barcelona en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Marco Baaij horen we in deze uitzending met zijn media-agenda en ADO in de media en Kees Rooke heeft het medianieuws van de afgelopen week.

mp3 zondermuziek

mp3